Home / Novo / ŽALILA SE NA BOL U GRLU, UPLAŠILA SE DA JE KORONA PA JE OTIŠLA KOD LJEKARA! Ono što je uslijedilo je JEZIVO, Izvukao je iz nje OVO! (FOTO)

ŽALILA SE NA BOL U GRLU, UPLAŠILA SE DA JE KORONA PA JE OTIŠLA KOD LJEKARA! Ono što je uslijedilo je JEZIVO, Izvukao je iz nje OVO! (FOTO)

Kako je krenula pandemija korona virusa, svakodnevno nas bombarlduju raznim vijestima o broju zaraženih i nažalost broju umrlih,. Pored tih informacija bombarduju nas i vijestima o tome kako se efikasno zaštiti od korona virusa, ali i o tome koji su to sve simptomi kako bi na vrijeme reagovali i ne bi mogli širiti virus dalje.
Što se tiče simptoma, oni sa vremena na vrijeme se mjenjaju i ono što je najgore dopunjuju, pa ljudi više ne znaju kako da reaguju.
Slična situacija se desila jednoj djevojci. Naime, ona se požalila svojoj porodici na bolove u grlu i odmah je bila u strahu da nije korona virus.

Odmah je otišla liječniku, ali kada su joj detaljno pregledali grlo vidjeli su da u grlu ima jednog crva dužine od 3,81 centimetar. Daljom analizom otkriveno je da je crv završio tu nakon što je dsjevojka jela sirovu ribu koja je u sebi već imala tog crva.
Sa obzirom da djevojka dolazi iz Japana, a svi znamo koliko je popularno u dalekoistočnoj kulturi jedenje sirove ribe, pa ovaj podatak nije ni čudio.

Koji je vaš komentar na ovo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money