Home / Showbizz / Voditeljka Zadruge Doživjela Tešku Saobraćajnu Nesreću – Potpuno Havarisan Automobil, Evo U Kakvom Stanju Je Ona

Voditeljka Zadruge Doživjela Tešku Saobraćajnu Nesreću – Potpuno Havarisan Automobil, Evo U Kakvom Stanju Je Ona

Popularna voditeljica Dušica Jakovljević , je poznata po tome što vodi rijaliti Zadruga. Naime , ona je danas popodne doživjela saobraćajnu nesreću , koja se desila u Beogradu. Do nezgode je došlo u blizini Ade Ciganlije , a kako saznajemo Dušica je vozila po propisima , kada joj je u jednom trenutku drugi vozač presjekao put , i skrenuo nepropisno.

 

Da bi izbjegla direktan sudar Dušica je zakočila i udarila u drugo vozilo , koje je na nju naletjelo u ti trenutcima. Vozač koji je skrivi nesreću je pobjegao , jer nije direktno učestvovao u sudaru , već ga je indirektnim putem izazvao. Dušica je sa drugim vozačem ostala da sačekaju poiciju.

Kkao doznajeo , oba vozila su pretrpljela tešku materijalnu  štetu , ali ipak najvažnije je da se nikome ništa nije desilo. Dušica je doživjela lakše povrede , kao i drugi vozač. Nadamo se da će se ljudi osvjestiti kada je vožnja u pitanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money