Home / Zanimljivosti / Svi Su Mislili Da Je Kuća DINE MERLINA Luksuzna, Ali Njegove Prve Komšije Su Romi, Evo Kako Izgleda To

Svi Su Mislili Da Je Kuća DINE MERLINA Luksuzna, Ali Njegove Prve Komšije Su Romi, Evo Kako Izgleda To

Najpoznatiji bosanski pjevač Edin Dervišalidović , ili poznatiji kao Dino Merli, je sigurno jedan od najvećih zvijezda u regionu  , odnosno na Balkanu. Do sada je Dino u karijeri radio divne stvari  tako da mu više nije problem .

 

Tokom svoje uspješne karijere Dino Merlin je zarađivao velile količine novca a najviše ih je uložio u neke tvrtke i nekretnine, a ono što je zanimljivo njegovim obožavateljima  jeste to da su njegovi prvi susjusjedi uz njegovu vilu gdje živi zapravo Romi. Romsko naselje kasarna smješteno je nedaleko od Dinine luksuzne vile.

Dinina vila se nalazi u Veliloj aleji na Iliži , a ovaj dio se smatra jednim od najljepših dijelova Sarajeva. Naime , tu se nalaze kuće mnogih slavnih osoba kojim također ne smeta što su im komšije Romi .Čak štaviše vole se i družiti s njima. Poznati pjevač Šerif Konjević također ima svoju kuću u Sarajevu u koju rado dolazi .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money