Home / Zanimljivosti / Svi Smo Je Gledali Prije 15 Godina U Seriji “Stižu Dolari” – Potpuna Transformacija Glumice, Evo Kako Sad Izgleda

Svi Smo Je Gledali Prije 15 Godina U Seriji “Stižu Dolari” – Potpuna Transformacija Glumice, Evo Kako Sad Izgleda

Ova glumica je mnogima poznata po ulozi Maje Ljutić u popularnoj seriji „Stižu dolari“ , koja je snimljena prije petnaestak godina. Naime , riječ je o glumici Dubravki Kovjanić , koja se nije pretjerano pojavljivala na malim ekranima.

 

Svoju karijeru je ova glumica većinom gradila u pozorištu , a zaposlena je i kao profesor na Fakultetu savremenih umjetnosti. Naime , sada se pojavila i na konferenciji Tajkuna , a sve je održano u srpskoj prijestolnici Beograd.

Mnogo je evidentno da je Dubravka promijenila svoj fizički izgled , a na ovom događaju je ona odbijala davati bilo kakave izjave. Između ostalog , Dubravka je na fakultetu sudjelovana i u studenskim predstavama i ispitima , a onda je 2002 godine dobila priliku pojaviti se u zanimljivoj i drugačijoj TV seriji Lisice , koja je bila u režiji redatelja Gorčina Stojanovića. U nastavku pogleajte njene fotografije , te kako ona danas izgleda. Moramo priznati da drži do svog izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money