Home / Showbizz / Supruga Ramuša Haradinaja Ovako Izgleda U Kupaćem Kostimu: Bagate Se Zajedno Na Ljetovanju, A Kada Vidite Šta Ima Na Sebi, Poludjeti Ćete

Supruga Ramuša Haradinaja Ovako Izgleda U Kupaćem Kostimu: Bagate Se Zajedno Na Ljetovanju, A Kada Vidite Šta Ima Na Sebi, Poludjeti Ćete

Ramuš Haradinaj je bivši vođa terorističke organizacije , a on je prije dvanaest godina oslobođen pred hagom , ali ga Srbija i dalje traži radi monstruoznih zločina da bi mu mogla suditi. O njegovim zločinima se zna mnogo , dok o njegovom privatnom životu se i ne zna baš mnogo.

 

Naime , ono što su do sada mediji pisali je to da je u braku sa ženom koja ga je čekala dok nije bio pušten iz pritvora u Hagu. Riječ je o Aniti Haradinaj , koja radi kao reporterka RTK-a. Sa Anitom ima troje djece , dva sina i jednu kćerku. To mu j drugi brak po redu , a ranije je imao brak sa Finkinjom s kojom je dobio i sina.

Ramuš je aktuelni presjednik Republike Kosovo. Bio je jedan od litera tzv. Oslobodilačke vojske Kosova , a tokom sukoba na Kosovu i Metohiji , u politiku se aktivno uključio ali je ipak radi optužnice za ratne zločine , morao da se povuče sa mjesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money