Home / Novo / STIŽE VAKCINA U SRBIJU! Oglasila se i Dr. Darija, EVO šta će se desiti, NIJE DOBRO!

STIŽE VAKCINA U SRBIJU! Oglasila se i Dr. Darija, EVO šta će se desiti, NIJE DOBRO!

Od same pojave korona virusa sve oči su uprte u oči naučnika i ljekara sa ciljem ne bi li što prije pronašli efikasno riješenje ili vakcinu koja će nas spasiti ove pošasti koja svakog dana sve više uzima ljudske živote.

Danas vam donosimo izvjavu doktorice Darije Kisić Tepalčević koja je jučer u gostovanju na jednoj televiziji konkretno pričala o jednom velikom konktrenom problemu.

Ona je istakla da se situacija popravlja i da je broj zaraženih krenuo polako padati, ali Aleksinac posjate novo žarište.

Istakla je da svako veće okupljanje građana može da bude kobno za sve ljude, ali se narod u Beogradu prema njenim riječima opametio po tom pitanju, a rekla je kako su mjere do sada bile usmjerene prema starijoj populaciji, a sada su najviše na udaru mlađa populacija te je one rekla da se mora sada o njima brinuti.

U svom gostovanju se dotakla je se i vakcina i rekla je da prema njenim saznanjima dvije zemlje jako blizu pronalaska vakcine ali nije htjela reći koje su to zemlje. Rekla je da će Srbija biti jedna od prvih zemalja koje će dobiti te vakcine.

Šta vi mislite?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money