Home / Zanimljivosti / Stidi Se Svoga Oca, OVO Je Kćerka Lepog MIće: Kad Čujete Gdje Radi Vilica Će Vam Spasti: Izgled? UH

Stidi Se Svoga Oca, OVO Je Kćerka Lepog MIće: Kad Čujete Gdje Radi Vilica Će Vam Spasti: Izgled? UH

Najpopularniji rijaliti na našim prostorima je svakako Zadruga. Nju prate milijoni ljudi. Najgore je što su sudionici u tim rijalitijima poptuno nepoznati ljudi , koji su također i jako primitivni i čini se kako nemaju nijednu školu.

 

Jeda od takvih rijaliti igrača je svakako Lepi Mića , koji svojim riječnikom može preokrenuti samo one koji ga slušaju. Gledatelji rijalitija Zadruga , više ne mogu zamisliti ovaj rijaliti bez njega , jer e on takmičar od prve sezone , i tu je kako bi zagorčao život ukućana u rijalitiju.

Naime , iako ga mnogi smatraju manipulatorom , neki su mišljenja kako je Lepi Mića bižan otac , jer gotovo svaki dan spominje svoju Saru , na koju je jako ponosan. Kako kaže Mića ona je uspjela u životu , a mediji su je odmah pronašli da otkriju kako to ona izgleda. Kada vidite kako Sara izgleda , iznenadit ćete se , jer uopšte ne izgleda kao Lepi Mića. Sara je vrlo lijepa i obrazovana djevojka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money