Home / Showbizz / Stanovnici Stare Pazove Više Nisu Željeli Da Šute, Otkrili Sve O Seki I Veljku: Ovo Je Prava Istina O Njihovom Odnosu

Stanovnici Stare Pazove Više Nisu Željeli Da Šute, Otkrili Sve O Seki I Veljku: Ovo Je Prava Istina O Njihovom Odnosu

Javne ličnosti , odnosno većina njih , nema nikakav kontakt sa svojim komšijama , ali kada je u pitanju Seka Aleksić , situacija je nešto drugačija. Naime , njene komšije su oduševljene Sekom i njenim suprugom Veljkom.

 

Komšije su istakle da Seka živi poput ostalog svijeta , a njen maleni sin Jakov se druži sa djecom iz komšiluka. Kada god Seka ima neko slavlje ili praznik , on a pozove komšije i djecu te ih ugosti na najbolji način . Kod Seke i Veljka uživaju sva djeca , a ovaj poznati bračni par su izuzetne komšije i osobe za primjer.

Također , samo riječi hvale su imali i radnici u obližnjem autoservisu. Rekli su da su njih dvoje jako fini , te pristojni ljudi. Uvijek se rado pozdrave može se vidjeti kako šetaju sa sinom . Rekli su da su oni popravljali njihov automobil , ali da posljednjih godina Veljko i Seka imaju automobil pod garancijom , tako da to više ne rade. Rekli su mehaničari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money