Home / Zanimljivosti / Smiješila Se Na Fotografiji Dok Joj Je Beba Umirala Na Rukama, A Niko Ne Zna Pravi Razlog Za To: Evo Šta Se Krije Iza Fotografije Voditeljke Koja Je Potresla Svijet

Smiješila Se Na Fotografiji Dok Joj Je Beba Umirala Na Rukama, A Niko Ne Zna Pravi Razlog Za To: Evo Šta Se Krije Iza Fotografije Voditeljke Koja Je Potresla Svijet

Stacy Skrisak je američka voditeljica , koja je rodila trojke. Nažalost prvo dijete koje je rodila , je odmah umrlo. Kao što Stacy kaže , a mnogi to nisu razumili , bilo joj je to najbolji trenutak u životu. Naime , ona je jako razočarana ljudima , koji su je pokušali učiniti lošom osobom sa svojim ružnim komentarima.

 

Naime , ona je objavila fotografiju sa svojom tek rođenom kćeri , koja je na kraju umrla. Na fotografiji koju je Stacy objavila bila je nasmijana. To je bio dovoljan detalj , da je obaspe lavina ružnih komentara. Mnogi su komentarisali kako je ne rzumiji kako se može smijati u takvoj situaciji dok joj dijete na rukama umire.

Stacy kaže da je to doživjela kao da je udarena u stomak. Priznala je da je ta fotografija snimljena prije pet godina  , i da je ona žejela da ima lijepu uspomenu na svoju kćerkicu. Kćerka joj je umirala i ništa se nije moglo uraditi da se to spriječi. Ona bi bila najsretnija da se tako nešto nije desilo i zato niko nema pravo da je osuđuje što je žejela da zabilježi lijepu uspomenu sa svojom kćerkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money