Home / Novo / SLEDI NAJGORIH SEDAM DANA: Kon očekuje sve veći broj UMRLIH i poručuje: VANREDNO STANJE jedino što može da nas spasi!

SLEDI NAJGORIH SEDAM DANA: Kon očekuje sve veći broj UMRLIH i poručuje: VANREDNO STANJE jedino što može da nas spasi!

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je večeras da se zalaže za uvođenje strožih mjera, ali da mora pričekati stvaranje zakonskog okvira. “Ako vam neko ko je nadležan za neko područje kaže da ne može, onda to morate prihvatiti. Sa druge strane, tu je ekonomija. Maska ili kako je ja zovem prepreka virusu, sve nas štiti. Ako ih skinemo samo kad pijemo ili jedemo a inače ih nosimo svugdje, to je prava mjera”, rekao je Kon za medije. “Ja ne sazivam Krizni štab, barem iz medicinskog aspekta, slušamo, dopisujemo se.

Jednostavno, ono što se događa nije neočekivano. Ozbiljan skok, glavni događaj je ovdje u Beogradu, 590 zaraženih, dok drugi postupno rastu. Ovo što se trenutno događa u Beogradu se ranije nije dešavalo. Imamo povećan broj u dispanzerima za kovid, povećan broj onih koji uzimaju briseve”, rekao je dr. Predrag Kon tokom posjeta Beogradskoj hronici RTS-a. Ostatak teksta možete da pročitate ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money