Home / Showbizz / Skandalozno Izdanje Voditeljice Jutarnjeg Programa – Dajana Paunović Gaćice Zaboravila Kod Kuće I Priča O Koronavirusu

Skandalozno Izdanje Voditeljice Jutarnjeg Programa – Dajana Paunović Gaćice Zaboravila Kod Kuće I Priča O Koronavirusu

Dajana Paunović je popularna voditeljica i jevačica. Dajana vodi jutarnju emisiju na Pink Tv , zajedno sa svojim kolegom Predragom Sarpom , a jutros je imala veoma važnu emisiju , gdje se pojavila u bijeloj kombinaciji , gdje je istakla svoju figuru i tako sve oduševila.

 

Naime , obukla je bijei komplet koji je sada u trendu , a sastoji se od sakoa i pantalona , ispod kojih se vidjelo da Danijela ne nosi gaćice , nego bodi. Pogledajte u nastavku fotografiju. Prije nekoliko godina , Danijela se razvela od svog supruga Žike Jkšića , s kojim ima sina Dušana.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic) on

Dajana je rođena u Beogradu 23 oktobra 1988 godine , a danas živi i radi tu , a od 2010 do 2017 godine bila je u braku s TV producentom kao i voditeljem Sašom Jakšićem s kojim sina Dušana ima. Ona se sa 15 godina  počela baviti muzikom , prvi album je bio od naslovom Zuzeto , a njega je objavila prije 13 godina. Iako je uvijek govorila da nije sportski tip , Dejana je otkrila da je dugo vremena trenirala plivanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money