Home / Showbizz / Sestra Milana Stankovića je smrt za muške – u javnosti se ne pojavljuje, a lijepa kao Boginja

Sestra Milana Stankovića je smrt za muške – u javnosti se ne pojavljuje, a lijepa kao Boginja

Jedan od najpopularnijih pjevača iz srednje generacije , koji su trenutno aktuelni na estradnoj sceni je svakako Milan Stanković. Naime , mnogi su u čudu zbog toga što Milan već dugo vremena nije objavio ništa , a njegovi fanovi nestrpljivo očekuju njegovu novu pjesmu ili pak album.

 

Milan je kako je svima poznato svoju karijeru započeo takmičenjem u jednoj od prijašnjih sezona Zvezda Granda , došao je do finala i tako sebi otvorio vrata estradne scene. Zbog svog neobičnog izgleda i načina oblačenja , uvijek je bio zanimljiv  medijima , koji su željeli da znaju baš sve o njegovom životu.

Osim što su mediji zainteresirani za Milanov ljubavni život, ovih dana u žiži javnosti je Milanova mlađa sestra. Sestra Milana Stankovića rijetko je viđena u javnosti. Ona ne voli da se eksponira javno , ali tu i tamo Milan ponekad objavi neku njenu fotografiju. Mnogi fanovi su prokomentarisali kako Milan i njegova sestra izgledaju potpuno drugačije , pogotovo kada je riječ o očima i osmjesima. Naime, njoh dvoje ipak imaju nešto zajedničko a to je da su oboje završili istu srednju školu, i veoma su bliski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money