Home / Zanimljivosti / Rođak Policajke Koja Je Na Kosovu Likvidirala Cijelu Svoju Porodicu Otkrio Neke Detalje Iz Života Te Porodice: Jedan Detalj Je Posebno Šokantan

Rođak Policajke Koja Je Na Kosovu Likvidirala Cijelu Svoju Porodicu Otkrio Neke Detalje Iz Života Te Porodice: Jedan Detalj Je Posebno Šokantan

Rođak policajca Valdeta Blaca , koji je likvidirao četveročlanu porodicu , Besak Blaa , je medijima otkrio neke detalje iz života ove porodice ,te otkrio da je ostatak porodice veoma potresena zbog svega što se dogodilo , te da je on saznao za ovaj slučaj na društvenoj mreži , i to dok je bio na poslu.

 

Besnk je priznao da mu se u ovom trenutku sve čini kao ružan san , i da još nema informaciu o tome šta se stvarno dogodilo , ali zna da su njegov ujak i tetka bili u penziji , te da je Valdet radio u policiji više od 18 godina. Istakao je da je više puta s njim pio kafu , te da nikada nije pokazivao znakove agresije.

Naglasio je da bi mu se više dopalo da mediji prestanu špekulisat , te da ima nekih mentalnih problema , te da je uzela službeni pištoj , otišla kući i ubila roditelje i njezina dva brata. Kao motiv naveli su to da su je porodica prisiljvala da se uda , a ona to više nije mogla podnijeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money