Home / Showbizz / Rijetko Ko Zna Da Je On Vučičev Sin – Bahati I Opija Se Po Splavovima, A Žene Mu Se Same Pod Noge Bacaju

Rijetko Ko Zna Da Je On Vučičev Sin – Bahati I Opija Se Po Splavovima, A Žene Mu Se Same Pod Noge Bacaju

Aleksandar Vučić je jedan od najpoznatijih političara na našim prostorima , i navikli smo na njegovo stalno spominjanje u medijima , kako u duhu njegovih političkih poteza , tako i zbog privatnog života. Još su bolja njegova djeca , kćerka Milica i sin Danilo , koji su stalno u žiži medija.

 

Vjerovatno svi znaju za fotografije koje su nastale prije otprilike četiri godine . Na fotografijama je Vučićev stariji sin , kako neprestano lupa po klubovima i splavovima , a bilo je očito da mu otac nije zabranjivao da konzumira alkohol iako je bio maloljetan.

Mediji su ga ovog puta uslikali na dočeku Vladimira Putina ispred Hrama svetog Save u Beogradu , a sigurni smo da svaka žena ostaje bez daha jer danas izgleda veoma dobro. Vjerujemo da je sada kako je malo odrastao shvatio kako treba da se ponaša , jer je on ipak sin od jednog najvažnijeg čovjeka , odnosno Presjednika Srbije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money