Home / Magazin / RETKO KO ZNA DA JE OVA POZNATA GLUMICA PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: LUDO SU SE VOLELI, A ONA JE OTKRILA KAKO JE SVE POČELO!

RETKO KO ZNA DA JE OVA POZNATA GLUMICA PRVA LJUBAV ZDRAVKA ČOLIĆA: LUDO SU SE VOLELI, A ONA JE OTKRILA KAKO JE SVE POČELO!

Muzička zvijezda Zdravko Čolić već 20 godina uživa u skladnom braku sa suprugom Aleksandrom, sa kojom ima dvije kćerke, Unu i Laru. Zdravkina prva ljubav je bila Jasna Orneli Beri, poznata glumica. Početkom 70 tih godina u Sarajevu, gradu u kojem su oboje živjeli, došlo je do susreta između Čole i nje, te je odmah planula velika ljubav. kako se tada pričalo, ljubav im je bila iskrena i velika, a o tom periodu svjedočila je i Jasna, ali tek 47 godina kasnije. “Mi smo se upoznali jako mladi, i to davno.

Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladi, koji je okupljao talente, i tu su bili ne samo muzičari nego i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se ja prvi put zaljubila. Svi mi imamo prve ljubavi i uvijek će imati jedan dio u mom srcu koji je samo rezervisan za njega. naročito zbog toga što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću da pamtim kroz čitav svoj život.” rekla je ova lijepa glumica za bosanskohercegovačke medije. Kako je rekla, putevi su im se razdvojili, a nakon rata su se po prvi puta sreli u Beogradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money