Home / Showbizz / Prva Žena Željka Mitrovića Bila Je Zanosna I Fatalna Plavuša – Ona Je Žarila I Palila Estradom Devedesetih, Srušiti Ćete Se Kad Saznate Ko Je Ona

Prva Žena Željka Mitrovića Bila Je Zanosna I Fatalna Plavuša – Ona Je Žarila I Palila Estradom Devedesetih, Srušiti Ćete Se Kad Saznate Ko Je Ona

Sonja Mitrović , koa je javnosti poznata pod nadimkom Hani , je devedesetih godina bila glavna atrakcija , na prostorima bivše Jugoslavije. Naime , ona je bivša supruga vlasnika ružičaste  Pink televizije , Željka Mitrovića.

 

Prije sadašnje supruge Milice , Željko e bio oženjen ovom atraktivnom pjevačicom Sonjom , koja je bila popularna devedesetih godina. Pjevala je po najpoznatijim diskotekama , a imala je i velike hitove. Svoju karijeru dovela je do samog vrha , a onda je odlučila da se povuče sa javne scene.

Više je bila privržena porodici , nego karijer , te nikada nije išla na turneje koje traju po mjesec dana , odnosno koje su nabolje plaćene. Inače u braku sa Željkom , rodila je dvoje djece , sina Aleksandra i kćerku Sandru. Naaime , zanimljivo je to da su Sonja , i sadašnja supruga njenog bivšeg muža u dobrim odnosima , kao i sa Željkom također.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money