Home / Zanimljivosti / Preko 200 Zaraženih U Mostaru, Cijela Bolnica U Izolaciji Radi Ova 2 Mangupa Koja Su Uradila Strašnu Stvar – Isplivao Snimak, Čeka Se Odgovor Bolnice, Italija Će Biti Mila Majka

Preko 200 Zaraženih U Mostaru, Cijela Bolnica U Izolaciji Radi Ova 2 Mangupa Koja Su Uradila Strašnu Stvar – Isplivao Snimak, Čeka Se Odgovor Bolnice, Italija Će Biti Mila Majka

U Mostaru je zaista teška situacija što se tiče korona virusa. U Sveučilišnoj bolnici potv rđen je prvi slučaj zaraze ovim opakim virusom , ali sinoć su stigle nove ozbiljne poruke iz grada na Neretvi. Zaraženi muškarac je boravio u Italiji prije sedam dana , a to je krio od mostarskih ljekara.

 

Prema neslužbenim informacijama , imao je brojne kontakte u bolnici Motar. Dva muškarca kod kojih je potvrđen korona virus su iz Ljubuškog , radi se o ocu i sinu. Javili su se na CUM , febrilni , kašljali su , ali su negirali podatke da su bili van države. Prvo su primjeni na radiologiju , na Plućno.

Naknadno se saznalo da su prdhodnih dana bili u Italiji , jer su vlasnici jednog autosalona u Ljubuškom. Sada je cijela mostarska olnica ugrožena , jer su bili u dodiru sa zaraženima. Jedna od dokorica je zgrožena ovakvom nepažnjom građana. Sada ona ne može svojoj kući jer možda je zaražena. Zbog dvije neodgovorne osobe sada je cijela bolnica u strahu. Strašno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money