Home / Showbizz / Popularna Pjevačica Sadila Jagode Dok Traje Vanredno Stanje U Srbiji – Svi Su Se Zaprepastili Kad Su Vidjeli O Kome Se Radi

Popularna Pjevačica Sadila Jagode Dok Traje Vanredno Stanje U Srbiji – Svi Su Se Zaprepastili Kad Su Vidjeli O Kome Se Radi

Katarina Kaja Ostojić je odlučila dok je u izolaciji , i dok traje vandredno stanje , da malo sredi sv oju baštu. Sama je priznala da joj je to najbolji trening. Uzela je kramp u ruke i sadila limun , ali ne samo to , nego je posadila i zelenu salatu , jagode , paradajz , a pored toga je pokazala i liniju , na kojoj joj mnogi zavide.

 

Katarina je pjevačica pop i folk muzike. Rođena je u užicu 1983 godine. Od malih nogu je učestvovala na gradskim i školskim priredbama , a uporedo sa gimnazijom je završila i nižu muzičku školu , odsjek klavir. Kada je imala samo 11 godina , snimila je svoju prvu pjesmu.

Katarina se sa 19 godina udala za Nikolu Dragojlovića , s njim je dobila i kćerku Nikolinu , ali su se brzo razveli. Nikola je kasnije uhapšen jer je napao službeno lice , a pronađeno mu je i nekoliko grama kokaina , a Katarina je odlučila da s njim nema nikakav kontakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money