Home / Showbizz / Pojavila Se Slika Bosanca Iz Njegovih Mladih Dana – Sa Svih Strana Pljušte Komentari, Kad Ga Vidite S Dugom Kosom I Uskim Farmericama, Neće Vam Biti Dobro

Pojavila Se Slika Bosanca Iz Njegovih Mladih Dana – Sa Svih Strana Pljušte Komentari, Kad Ga Vidite S Dugom Kosom I Uskim Farmericama, Neće Vam Biti Dobro

Dragan Stojković Bosanac je član žirija popularnog takmičenja Zvezde Granda.  Naime , mnogi ćlanovi žirija , uključuući i bosanca , kroz ovaj show dobijaju na popularnosti. Bosanac u žiriju Zvezda Granda sudjeluje već 7 godina , a svojim humorom ne prestaje zabavljati kolege u žiriju.

 

Kao i njegove kolege , i on je odlučio da je došlo vrijeme da počne koristiti Instagram. Izgleda da Bosanac vrlo dobro zna koristiti ovu društvenu mrežu , pa cijelo vrijeme objavljuje slike na kojima uživa u svome rodnom Konjicu , gdje većinu vremena provodi sam.

Fotografija koja je brzo postala popularna je svakako ona iz njegovih mlađih dana , a kada je pogledate nikada nebiste pomislili da je to Bosanac. Uz fotografiju stajao je opis „Neretva nekad“ , a komentari puni hvale su počeli da se nižu. Bosanac je jedan od rijetkih koji se danas mogu pohvaliti da su sačuvali svoj brak , uprkos popularnosti i životu koji je živio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money