Home / Novo / OVU GRICKALICU ŽENE NI POD RAZNO NE SMEJU DA STAVE U USTA: Ne smeju da pomirišu, KAMOLI pojedu VEĆU količinu…

OVU GRICKALICU ŽENE NI POD RAZNO NE SMEJU DA STAVE U USTA: Ne smeju da pomirišu, KAMOLI pojedu VEĆU količinu…

Uz sve što se događa u vašem svakodnevnom životu, ponekad vam je stvarno potrebna ta slana ili slatka užina. u takvim situacijama dosta ljudi ne razmišlja o tome koliko su grickalice u kojima uživaju zapravo nezdrave, a jedno od istraživanja je pokazalo kako žene imauju 15 % veću vjerovatnoću da uživjau u nezdravim zalogajima. Ali, da li ste se ikada zapitali koja vrsta grickalica je najnezdraviji izbor za žene? Sudeći prema mišljenju stručnjaka, to je čips od krompira i postoji veliki broj razloga zašto je upravo ova grickalica prilično problematična.

Kao prvo, skoro je nemoguće pojesti samo jedan čips. Osim toga, jedno istraživanje Harvarda je pokazalo kako su ispitanici koji su jeli čips od krompira svake godine sve više dobijali na težini. Pored toga, treba uzeti u obzir i natirjum. Ne bi trebalo da vas čudi podatak da će svakodnevno konzumiranje slane hrane dovesti do nadutosti. Jedno istraživanje koje je objavljenjo u časopisu “The American Journal of Gastroenerology” ček je otkrilo da je nadutost češća od onih koji su jeli hranu sa visokim udjelom natrijuma. Ostatak možete pročitati ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money