Home / Zanimljivosti / Ovo morate znati prije nego se odlučite da povećate svoje grudi u velike zanosne obline

Ovo morate znati prije nego se odlučite da povećate svoje grudi u velike zanosne obline

Danas je sasvim normalno da žene vještački uvećavaju svoje grudi. Ali ipak postoje savjeti koje bi svaka žena , prije nego se odluči za taj zahvat trebala pročitati. Naime , prema statistici , žene na balkanu , najčešće kod plastičnog hirurga , povećavaju grudi.

 

Grudi možete uvećati masnim tkivom , ili silikonom. Budući da je to jedan hirurški zahvat , postoje stvari koje morate znati prije nego se odlučite da odete pod nož. Prednost ove operacije je ta da možete da birate silikone , ali samo jednom operacijom ne možete dobiti ogromne grudi.

Grudi također , osim implatantima , možete uvećati i masni tkivom iz nekog drugog dijela tijela , a štetna posljedica operacije je ta da poslije nje možete izgubiti osjećaj u bradavicama. Morate znati da nijedan implantat nikada neće izgledati kao prava dojka. Silikoni se primjete i na dodir osjete. Nakon operacije oporav je bolan i neprijatan. Svaki silikon ima rok trajanja tako da jedna operacija ne može biti i jedina , za desetak godina , mora se zahvat ponoviti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money