Home / Showbizz / Ova Srpska Megazvijezda Se Odrekla Svojih Roditelja Javno – Ostali Su U Šoku Svi Njeni Fanovi Kad Su Saznali Razlog Ove Odluke

Ova Srpska Megazvijezda Se Odrekla Svojih Roditelja Javno – Ostali Su U Šoku Svi Njeni Fanovi Kad Su Saznali Razlog Ove Odluke

Važi za jednu od najljepših pjevačica u Srbiji, i na prostoru Balkana. Tanja Savić srca publike osvajala je svojim glasnom. Mnogi ljudi ulagali su nade u nju i bilo je daleko jedna od najboljih i najperspektivnijih Zvijezda Granda. Nekada je ona za svoje nastupe uzimala velike sume novca, a kako smo saznali sada navodno jedva sklapa kraj s krajem.

 

Međutim kao doznajemo , ova poznata mega zvijezda , je prekinula svaki odnos sa svoji roditeljima. Izvor blizak pjevačici tvrdi da Tanja već neko vrijeme nije razgovarala sa svojim roditeljima te da im ne dopušta da joj se miješaju u život i brak.

Naime , njeni roditelji smatraju da Tanju njen suprug iskorištava , te da joj je na grbači , pa zbog toga Tanja više ne dolazi u rodne Radinice. Njeni roditelji su izjavili i da od prošle godine nisu vidjeli svoje unuke  , a oni su izjavili da je neće zvati , nego će Tanja sama doći kada se odljuti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money