Home / Zanimljivosti / Ova Doktorica Je Hit Na Instagramu, Lice Joj Je Preslatko, Čekajte Dok Vidite Tijelo – Šokirati Ćete Se Nakon Ovog Prizora, Kako Je Moguće Ovo

Ova Doktorica Je Hit Na Instagramu, Lice Joj Je Preslatko, Čekajte Dok Vidite Tijelo – Šokirati Ćete Se Nakon Ovog Prizora, Kako Je Moguće Ovo

Korona virus je ovih dana u fokusu medijske pažnje , i cijeli svijet je usmjeren prema Kini. Kinezi su očekivano najglasniji kada je riječ o ovome, s obzirom da je upravo porijeklo tog virusa iz Kine. No , neki su ipak na cijenu virusa , odlučili doći do pet minuta slave ili ipak povećati postojeću.

 

Svi tamošnji mediji pišu o mladoj i lijepoj kineskinji, koja je po zanimanju upravo doktorica. Naime, ova mlada doktorica je obećala da će se protiv korona virusa boriti sve dok on ne prestane da se širi.

„Dajemo sve od sebe u prevenciji i liječenju ovog virusa. Liječnici su ipak prva linija odbrane od ovog virusa i sve ide preko njih. Uporno pokušavam pomoći da se epidemija zaustavi i obećavam da ću dati sve od sebe i boriti se do kraja.“ Napisala je doktorica Juan  Herong na svom Instagram profilu uz selfi fotografiji svog lijepog lica sa maskom preko usta. Ova mlada žema osim medicinom bavi se i društvenim mrežama i fitnesom , a zbog svog specifičnog izgleda smatra se senzacijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money