Home / Magazin / Oni su Bogovi UMA! 5 NAJINTELIGENTNIJIH horoskopskih znakova: U jednom od njih je bio rođen i NIKOLA TESLA!

Oni su Bogovi UMA! 5 NAJINTELIGENTNIJIH horoskopskih znakova: U jednom od njih je bio rođen i NIKOLA TESLA!

Ovoj zlatnoj petorki nije potrebno čak ni društvo jer im je njihov um najbolji prijatelj. Čine se vrlo mističnima, ali to je uglavnom zbog toga što rade na brilijantnim idejama i planovima.

1. Vodolija

Ovaj horoskopski znak najviše je povezan sa filozofijom. Vodolije često oduševe okolinu inovativnim pristupom rješavanja problema, a kroz život koračaju s mišlju da je sve ostvarivo.

2. Škorpija

Škorpije su vrlo osjećajne i obuzete turbulentnim emocijama. Svakodnevno sebi i drugima postavljaju razna intelektualna pitanje, a nije im strana ni moć viđenja kroz iluziju što na kraju krajeva koriste kako bi promatrali durštvenu dinamiku.

3. Blizanci

Osobe koje su rođene u znaku blizanaca odlično se snalaze u društvu jer, isto kao i škorpije, imaju odličnu procjenu društvene dinamike. Najviše ih zanimaju sociološka i politička pitanja, a njihova izvanredna moć planiranja donosi novi pogled na situacije koje se dešavaju svakodnevno.

Ostatak pročitajte ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money