Home / Showbizz / Ona je nekada bila sladak dječak, a onda je odlučila da promijeni pol: Sada je zanosna plavuša, a tek kad vidite donji dio NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Ona je nekada bila sladak dječak, a onda je odlučila da promijeni pol: Sada je zanosna plavuša, a tek kad vidite donji dio NEĆE VAM BITI DOBRO (FOTO)

Estetska hirurgija i nauka je mnogo uznapredovala. Nema toga što sada doktori na ljudskom tijelu nebi mogli popraviti ili korigovati , kako bi izgledalo što bolje. Mnoge djevojke zbog trenda operacije nosa, ugradnje silikona i podmlađivanja botoksom danas izgledaju slično.

 

Djevojka po imenu Lea Membrej , je 20-godišnjakinja sa Novog Zelanda , koja je rođena kao dječak. Od malena je osjećala da je rođena u pogrešnom tijelu , a vršnjaci su je zezali u školi. Lea je sa samo 17 godina odlučila da svoju spermu ostavi u banci , te da promijeni pol.

Nedavno je saznala da će u budućnosti moći da ima svoje dijete od polovine DNK.

-Nikada nisam stvarno znala ko sam , niti sam nešto znala o transrodnim osobama , sve dok nisam završila srednju školu. Sjećam se samo jedne zabave na kojoj sam upoznala prelijepu djevojku , koja mi je tada priznala da je rođena kao dječak , što je za mene tada bio veliki šok. Nisam vjerovala da jedna transrodna osoba može da izgleda tako lijepo. Tada mi je sinula ideja da i ja uradim isto- Pričala je Lea.

 

Za njenu priču je svijet čuo 2017 godine , kada je napunila 20 godina , i tada je već prolazila kroz transformaciju tijela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money