Home / Magazin / Nole Je Iluminat – Sve Je Jasno Sad, Ova Tačka Na Njegovom Uhu Ga Je Odala – Svi Su Mislili Da Je Mladež, Ali Grdno Su Se Prevarili

Nole Je Iluminat – Sve Je Jasno Sad, Ova Tačka Na Njegovom Uhu Ga Je Odala – Svi Su Mislili Da Je Mladež, Ali Grdno Su Se Prevarili

Na nedavno završenom teniskom turniru u Dubajiu , gdje je Đoković pobijedio Tsipasa 2-0 u setovima , svi u primjetili vrlo neobičan detalj. To definitivno ne propušta nitko sa nešto boljim vidom ili dioptrijom , imao je flaster na uhu s tačkicama.

 

Svi su mislili da je to samo mrlja koju je srpski tenisač pokušao zaštiti , ali istina je potpuno drugačija. Ovo je posebna kineska terapija pod nazivom „shen gui“ , koja u prevodu znači vrata raja. Naime , kako kaže stara kineska medicina , to je način suočavanja sa stresom i problemima , borbe protiv alergije , boli i glavobolje , pritiskajući određene dijelove tijela.

Osim fizičkog olakšanja , shen gui utiče i na duhovni i mentalni iscjedak. Prema navodima medija , ova metoda se u Kini koristi već nekoliko stoljeća , a tokom godine je dala izvrsne rezultate. Mnogi pak tvrde da je Novak Đoković zapravo u koaliciji s iluminatima i da je to simbol njegovog saveza s ovom misterioznom skupinom koja ga navodno uzela pod svoju vlast.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money