Home / Showbizz / NAJVEĆA MODNA DIVA U NAJGOREM IZDANJU DO SADA, ali ni to joj nije bilo DOVOLJNO: Pogledajte šta je njena KĆERKA URADILA od sebe, TOTALNO se promijenila i ZAPREPASTILA SVE (FOTO)

NAJVEĆA MODNA DIVA U NAJGOREM IZDANJU DO SADA, ali ni to joj nije bilo DOVOLJNO: Pogledajte šta je njena KĆERKA URADILA od sebe, TOTALNO se promijenila i ZAPREPASTILA SVE (FOTO)

Jedna od najutjecajnijih žena na svjetskoj modnoj sceni, pored Ane Vintur, je sigurno Donatela Versaće. Ona je modna ikona mnogim djevojkama i ženama širom svijeta i svi supermodeli joj se dive i kuju je u zvijezde, pa tako i njena kćerka Alegra. Kaže da je oduvijek maštala o tome da bude kao svoja majka, kako fizički, tako i u poslovnom svijetu, i želja joj se napokon ispunila.

Međutim, ono što je za Alegru bilo ispunjenje svih želja i snova, za druge je pakao. Alegra izgleda baš kao svoja majka – ima iste crte lica, propale oči, blijedo lice kao krpa i struk kao šibica. Mnogi smatraju ovakav izgled totalno nezdravim, pa mnogima izgledaju kao da imaju neku opaku bolest.

Ipak, za razliku od Donatele, Alegra se još uvijek nije podvrgla nenormalnom broju operacija i estetskih zahvata, pa za nju možda još uvijek ima nade. S druge strane, ova 33-godišnjakinja izgleda poput male djevojčice upravo radi neuhranjenosti i sitne građe i ne prognozira joj se baš svijetla budućnost.

Alegra se ne pojavljuje toliko često na javnim mjestima kao njena majka, ali kaže da bez obzira što nije uvijek tu, ona pruža potpunu podršku svojoj majci i smatra je najvećim idolom i genijem u svijetu mode, kao i primjerom kako treba da izgleda jedna savršena žena sa uspješnom karijerom.

Donatela Versaće je definitivno jedno od najvećih imena na svjetskoj sceni sa najdužom karijerom u modi, ali ostaje upitno da li je to osoba koja treba da bude uzor današnjoj omladini, pogotovo svojim izgledom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money