Home / Showbizz / Muškarce Obliva Znoj Kada Vidte Fotografije Sestre Duška Tošića – Izvrsno Se S Jecom Slaže, A Njene Provokativne Fotke Bazena Kao Da Je Pravila Jelena

Muškarce Obliva Znoj Kada Vidte Fotografije Sestre Duška Tošića – Izvrsno Se S Jecom Slaže, A Njene Provokativne Fotke Bazena Kao Da Je Pravila Jelena

Pjevačica Jelena Karleuša je uvijek bila zanimljiva medijima , ali isto tako i ljudi koji su oko nje , i s kojima se Jelena druži su također u centru pozornosti. Čak i oni koji su bliski sa njenim mužem Duškom Tošićem su također u centru pažnje.

 

Tako se zna da je Duškova rođena sestra Katarina , bila uz Jelenu kada je proživljavala najgore trenutke u svom životu. Čak jedno vrijee je preuzela na sebe da se brine o Jelenini kćerkama Niki i Atini , jer Jelena a ni Duško nisu bili u stanju to uraditi.

Kako mediji prenose Katarina je u sjajnim odnosima sa svojom snajkom Jelenom  , vrlo često s njima ide i na putovanja , odmore kao i ljetovanja , a vrlo čest i drag gost je u njihovoj kući. Nedavno se Katarina na društvenim mrežama pohvalila svojim tijelom , pa se tako uslikala ispred bazena , a mnogi su za nju imali samo riječi hvale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money