Home / Magazin / Možete Li Prepoznati Ko Je Djevojčica Na Slici, Danas Je Najzgodnija Srpska Pjevačica – Udala Se Za Pjevača, Rodila Mu Je Dvoje Djece

Možete Li Prepoznati Ko Je Djevojčica Na Slici, Danas Je Najzgodnija Srpska Pjevačica – Udala Se Za Pjevača, Rodila Mu Je Dvoje Djece

Srpska pjevačica Jovana Pajić , je poprilično aktivna na društvnim mrežama , a nerijetko objavi i slike iz privatnog života. Otkad se udala za pjevača Tropiko benda , Aleksandra Cvetkovića i otad se kao majka ostvarila. Na malim ekranima je ne viđamo često.

 

Iako je prošla kroz dvije trudnoće , reklo bi se kako se njeno tijelo nije ni malo promijenilo , tačnije , Jovana sada izgleda zgodnije nego ikad , a sigurni smo da je Aleksandar jako ponosan na svoju dragu. Reklo bi se da nije baš kao mala odavala utisak da će postati jedna od najseksipilnijih osoba u regiji. Jovana je kao djevojčica imala dječačku frizuru , i bila je pravi zvrk.

Jovana Pajić je srpska pjevačica koja je rođena u Beogradu trinaestog januara 1989 godine u Beogradu. Ona je završila tehničku školu , a student je Psihologije na Fakultetu za medije i komunikacije u Beogradu. Na Zvezdama Granda je osvojila peto mjesto sa samo 16 godina , a sa Bojanom Tomovićem je snimila duetsku pjesmu Jugić koja je postala pravi hit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money