Home / Magazin / Milici Javili Da Ju Petar Vara Sa Ovom Grandovom Pjevačicom, A Čekajte Da Vidite Njenu Reakciju – Samo Tri Riječi Je Napisala

Milici Javili Da Ju Petar Vara Sa Ovom Grandovom Pjevačicom, A Čekajte Da Vidite Njenu Reakciju – Samo Tri Riječi Je Napisala

Otkad su amailica Todorović i Petar Strugar , priznali da su u vezi , brojne prepreke su  njima na put sreće stale , kao što su glasine o raznim dramama i prevarama. Ovog puta , pjevačici je neko navodno dojavio da je Petar njoj iza leđa otpočeo romansu s jednom njenom kolegicom , oglasila se i stavila tačku na gradske glasine.

 

Naime , Milica se zajedno sa svojim dečkom slatko ismijala navodima , te je podijelila sa svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram. Ismijasmo se slatko , poručila je popularna pjevačica , a onda je nastavila da uživa u svojoj novoj vezi.

Milica Todorović se na sceni pojavila pije 16 godina , kada je učestvovala na audiciji za Zvzde Granda , a kasnije je došla do pobjede na beogradskom Tašmajdanu , tu je pobijedila i tako postala najmlađi ženski pobjednik og takmičenja. Prije 15 godina je objavila dvije pjesme Reci ja i Uporedi me , obje pjesme su postale veliki hit i tako su obilježile sami početak njene karijere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money