Home / Zanimljivosti / Marić Gosta Pitao Da Li Su Amerikanci Kineze Zarazili – Nakon Odgovora, Uslijedio Je Muk U Studiju

Marić Gosta Pitao Da Li Su Amerikanci Kineze Zarazili – Nakon Odgovora, Uslijedio Je Muk U Studiju

Urednik i voditelj emisije Ćirilica , Milomir Marić, je tražio odgovor na pitanje da li je virus koji je zahvatio cijeli svijt ošao iz Amerike ili Kine. Kineski i američki vojnici su imali vježbu u Wuhanu , odakle je sve krenulo , i koji je bio epicentar zaraze.

 

Marić je otvoreno pitao a li je virus stvoren , i je li procurio iz laboratorije Bila Gejtsa ili ne. Dragišić , koji je stručnjak za bezbjednost je odgovorio , da to niko sa sigurnošću kne može da utvrdi , te da li je stvoren vještačkim putem ili se radi o spontanoj epidemiji.

Šire se teorije zavjere , a pandemije su upravo odličan okvir za to , odgovorio je Dragišić na pitanje Milomira Marića. Milomir je poznat kao neko ko nema dlake na jeziku , te se uvijek usudi pitati ono što ga interesuje , i što zanima naš narod. Tako je bilo i ovaj put , gdje je stručnjaka za bezbjednost stavio u pomalo nepravedan položaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money