Home / Magazin / Ljekari Su Me Uvjeravali Da Je Moj Sin Samo Umoran: Snimila Sam Šta Radi Tokom Noći, A Onda Je Uslijedila Strašna Dijagnoza (VIDEO)

Ljekari Su Me Uvjeravali Da Je Moj Sin Samo Umoran: Snimila Sam Šta Radi Tokom Noći, A Onda Je Uslijedila Strašna Dijagnoza (VIDEO)

Lisa Martin primjetila je da se njezin sin Benji , koji je tada imao samo 4 mjeseca ponaša pomalo čudno. Počeo je sa čestim napadima trljajući tijelo i oči. Majka je razgovarala sa svojim doktorom , ali on je na to samo rekao da je dijete umorno , ali to Lisi nije bilo dovoljno.

 

Naime , njoj majčinski instikt nije dozvolio da se zadovolji samo time , pa je odlučila da snimi svoju bebu kada je imala jedan od tih napada , pa je pokazala snimak pedijatru , koji je potvrdio da beba pati od vrste epilepsije koja ako se ne liječi na vrijeme , može dovesti do oštećenja mozga , pa čak i smrti.

„Benji je bio savršeno zdrav do četiri i pol mjeseca , a tada smo primjetili kako pravi neobične pokrete očiju koji kao da ga uznemiravaju. Sutradan ujutro razgovarala sam sa doktorom GP-a i opisala mu šta se događa , a ona je rekao da je umoran te da će prestati. Kada im je pokazala snimak odmah su dijete zadržali u bolnici i već prve noći su doktori izračunali da dijete ima oko 80 napada , koji su bili sve agresivniji, a kada su izmjerili aktivnost njegovih moždanih valova došli su do prave dijagnoze West sindroma.“ Lisa je odlučila snimak objavit na duštvene mreže , da ako neko ima isti problem sa svojim dijetetom , da odmah reaguje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money