Home / Showbizz / Lepu Brenu Ste Svi Prepoznali, A Da Li Znate Ko Je Ova Djevočica Pored Nje? Ona Je Danas Velika Zvijezda U Srbiji, Čekajte Da Vidite Kako Sad Izgleda

Lepu Brenu Ste Svi Prepoznali, A Da Li Znate Ko Je Ova Djevočica Pored Nje? Ona Je Danas Velika Zvijezda U Srbiji, Čekajte Da Vidite Kako Sad Izgleda

Mnogi ljudi vole pjevačicu Lepu Brenu , a ona je svakako jedna od janpopularnijih pjevačica na našim prostorima. Jedna naša popularana pjevačica je nedavno objavila fotografiju , na kojoj je ona kao mala djevojčica koja drži za ruku Lepu Brenu , na jednom koncertu.

 

Naime , u pitanju je Danijela Karić  koja je pored slike napisala , kako njenoj sreći nije bilo kraja , što je bila na bini sa našom najvećom zvijezdom svih vremena . U pitanju je bio koncert Lepe Brene i orkestra Slatki greh , u Peći , Hala Sportova.

Brena je sigurno na ovakav ili sličan način lijepe uspomene poklonila mnogim fanovima. Brena više ne pjeva sa Slatkim Grehom , s kojim  je imala nastupe širom Jugoslavije prije tri decenije. Inače Danijela Karić je sretno udata , i ima dvoje djece , kćerku Moniku i sina Filipa. U posljednje vrijeme Danijela se bavi i plesom , tu je postala malo intenzivnija , dok je pjevanje zapostavila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money