Home / Showbizz / Kad Je Imala 17 Godina DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ Je Doživjela Užas Koji Joj Je Život Promijenio – Procurio Detalj O Doktorici Koji Niko Ne Zna

Kad Je Imala 17 Godina DARIJA KISIĆ TEPAVČEVIĆ Je Doživjela Užas Koji Joj Je Život Promijenio – Procurio Detalj O Doktorici Koji Niko Ne Zna

Već danima na društvenim mrežama traju napadi na doktoricu Dariju Kisić Tepavčević , koja javnosti iznosi informacije vezano za pandemiju korona virusa u Srbiji. Već je svima poznato da je ova doktorica poznati epidemiolog , ali i zamjenica diektora Instituta , i vandredni profesor.

 

Na društvenim mrežama posljednjih dana je nazivaju isfriziranom Bosankom , nalickanom , koja ima duboki dekolte ili estradno oblačenje. Darijin otac je porijeklom iz sela Baljci , kod Bileće , a Darija je rođena u Sarajevu 1975 godine.

Sve do početka rata živjela je u naselju Grbavica , gdje je pohađala sarajevsku Treću gimnaziju. U prvim danima rata je sa roditeljima izbjegla u Bileću , tada je imala samo 17 godina. Završila je tamo Gimnaziju , a mnogi govore kako je ona bila najbolji đak i najljepša gimnazijalka. Poslije završetka gimnazije , preselila se u Beograd , gdje je upisala Medicinski fakultet , i tamo nastavila život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money