Home / Showbizz / Isplivao Novi Kućni Snimak Severine Kojić – Mislili Ste Da Ste Sve Vidjeli O Pjevačici, Ali Je Ovo Nadmašilo Sve (Video)

Isplivao Novi Kućni Snimak Severine Kojić – Mislili Ste Da Ste Sve Vidjeli O Pjevačici, Ali Je Ovo Nadmašilo Sve (Video)

Popularna pjevačica Severina Kojić se oglasila putem društvene mreže , i otkrila kako u kućnoj izolaciji provodi vrijeme. Mnogi misle da naše pjevačice imaju po nekoliko kućnih pomoćnica , ali nije tako , Seve je dokazala da radi suprotno od onoga što se misli.

 

Tako se ova popularna pevačica snimala dok čisti kuhinju , i u jednom trenutku je sebe nazvala Pepeljugom. Snimak je objavila na društvenoj mreži Instagram i uspjela je da izazove gomilu komentara , a pratioci su se uglavnom čudili radi onoga što su vidjeli.

Mnogi su ipak prokomentarisali da Severina ipak ne čisti toliko često , pa je odlučila da sada iskoristi priliku da se uslika i snimi. Mislimo da je ipak Seve htjela pokazati da e obična žena baš kao i druge žene , te da se ništa posebno ne izdvja ni od koga , jer je u opisu Seve napisala kako održava formu u četiri zida , a u nastavku pogledajte video zapis.

 

VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money