Home / Novo / ILDA IZGUBILA BEBU! Tuga i neverica u porodici Šaulić, TRAGEDIJA!

ILDA IZGUBILA BEBU! Tuga i neverica u porodici Šaulić, TRAGEDIJA!

Da ne povjerujete da je prošlo više od godinu i pol otkako nas je napustio kralj narodne muzike, Šaban Šaulić.
Tog kobnog dana u februaru svi su bili bez komenattra i u nevjerici da više nikada nećemo slušati prvi glas Balkana.

Njegova žena Goca Šaulić je mjesecima nakon toga bila u depresiji, a koliko jer dobar čovjek bio svjedoiči i brojka da je na njegovoj sahrani bilo preko 7.000 ljudi.

Veliki broj kolega i dan danas pjevaju njegove pjesme na svojim nastupima time odavajući mu počast, a Ilda je zajedno sa svojom majkom odlučila prošle godine da njegovu rodnu kuću pretvori u muzej, u kojem će se nalaziti sve njegove stvari koje je koristio tokom karijere, kao i neke njegove nagrade i ploče.

Naime, za Ildu se može reći da je skoro pa najteže podnijela njegovu smrt, a ona je prije samo mjesec dana na Mihajlovom rođendanu izjavila da je u drugom stanju i da čeka bebu.
Međutim, prije par dana na nekoj rutinskoj kontroli je otkriveno da Idla ima korona virus, a odmah je se bacila na poštivanje izolacije, ali ni tome nije bio kraj za njih.

Veliki šok za njih se desio u nedjelju gdje je otkriveno da je Ilda izgubila bebu, a danas u pokušali da kontakriaju Gocu koja je rekla da zovu Ildu i da ona neće da da nikakve konmentare.

Koji su vaši komentari?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money