Home / Showbizz / I ONA JE ODLUČILA DA ODE OD OPĆEG LUDILA: Naša zanosna PLAVUŠA se zaputila DALEKO i SVOJOM OBJAVOM slomila SRCE SVIM FANOVIMA!

I ONA JE ODLUČILA DA ODE OD OPĆEG LUDILA: Naša zanosna PLAVUŠA se zaputila DALEKO i SVOJOM OBJAVOM slomila SRCE SVIM FANOVIMA!

Već duže vrijeme svi trpe posljedice ovog opasnog stanja u kom se nalazimo, pa tako teški period izolacije nije mogao zaobići niti poznate ličnosti, kako u svijetu, tako i na prostorima bivše Jugoslavije. Svi su se pozatvarali u svoje domove i rijetko tko da izađe, a i oni što izađu, odlaze daleko od gradova i velikih masa.

Upravo za takvu opciju se odlučila i Nataša Bekvalac. Ona je odlučila sa svojom mlađom nasljednicom otići u prirodu, pa su objavljivale slike iz Čeneja.

Po svemu sudeći, Nataša i njena kćerka izgledaju mnogo sretno i baš uživaju na livadi u laganoj šetnji. Bekvalčeva je odlučila sve to podijeliti i sa svojim fanovima na društvenim mrežama, koji su sigurno poželjeli da se također nađu na ovakvom mjestu.

Nataša je na slikama koje je objavila stavila i dirljivu poruku svim pratiocima koja glasi: stay home (ostani kući), te je time naglasila koliko je važno da se sada čuvamo i mislimo na sebe, ali i jedni na druge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money