Home / Showbizz / Folkerka Iz Beograda Pobjegla Na Selo, OVO Je Njena Kućna Izolacija: SVI Joj Zavide, Pogodite Ko Je Ona?

Folkerka Iz Beograda Pobjegla Na Selo, OVO Je Njena Kućna Izolacija: SVI Joj Zavide, Pogodite Ko Je Ona?

Srpska pjevačica Stoja Novaković , je jedna od onih estradnjaka , koji poštuju mjere vandrednog stanja i samizolacije. Njoj i nije teško pala izolacija , s obzirom da ona već neko vrijeme živi van Beograda , odnosno u svom rodnom selu Perlez.

 

Stoja je tako na društvenim mrežama objavila , kako njena izolacija izgleda , na čemu su joj mnogi mogli samo pozavidjeti. Na fotografiji koju je objavila može da se vidi ogromno dvorište , u čijem skopu ima i teretana koja se nalazi na otvorenom.

Stoja ovu kuću ne želi dirati , želi da sačuva bar malo privatnosti. Stoja posjeduje imanje gdje ima mnogo cvijeća , i nije luksuzna kao što mnogi misle , baš naprotiv , njena kuća ne odskače mnogo od ostalih kuća u okolini. Stoja je oduvijek željela ovakvu kuću u seoskom maniru , pošto u gradu ima kuću od koje dah zastaje. U seoskoj je kaže uvijek sretna , često nađe neku zanimaciju , pa joj nikada nije dosadno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money