Home / Showbizz / DŽABA TIJELO, DŽABA DOMAĆINSTVO: Od čokolade djevojka htjela da se pohvali svojim umijećem, ALI SU JE SVI PROVALILI!

DŽABA TIJELO, DŽABA DOMAĆINSTVO: Od čokolade djevojka htjela da se pohvali svojim umijećem, ALI SU JE SVI PROVALILI!

Ana Nikolić je nekada važila za glavnu bombu i model savršene balkanske djevojke! Ne postoji muškarac koji barem jednom u životu nije poželio da bude izabranik Ane Nikolić. Srpskom reperu Rasti ta se želja i ostvarila, pa je sa njom dobio i dijete, međutim taj brak nije dugo potrajao.

Sve to je ostavilo traga na Anu, pa se zaista mnogo promjenila i fizički i psihički. Međutim, Ana je stisla zube i odlučila da izmijeni život iz temelja. Stoga, danas opet važi za jednu od najzgodnijih riba estrade, ali se čini da su sva događanja ipak ostavila traga na njoj.

Ana je prije par dana htjela da se pohvali kako je ona dobra domaćica, a i kakvo tijelo ima, pa je počastila fanove snimkom kako usisava dnevnu sobu.

Međutim, pored svega navedenog, jedino što su svi primjetili su njeni podočnjaci – mi smo sigurno da je to samo rezultat majčinskih i kućnih obaveza uz karijeru kojoj se ponovno posvetila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money