Home / Showbizz / ĐORĐE, IZDRŽI! POZNATI PJEVAČ SE OPET OBRATIO SVIMA DOK LEŽI U JAKO TEŠKOM STANJU I PATI ZA SAMO JEDNOM STVARI!

ĐORĐE, IZDRŽI! POZNATI PJEVAČ SE OPET OBRATIO SVIMA DOK LEŽI U JAKO TEŠKOM STANJU I PATI ZA SAMO JEDNOM STVARI!

Vijest o njegovoj bolesti odjeknula je čitavim Balkanom, a i sam je priznao da mu je to baš teško palo i da se boji, što je i razumljivo, obzirom na posljedice koje ovaj opaki virus ostavlja u čitavom svijetu.

Međutim, Đorđe David je izjavio da se čak osjeća bolje sada naspram zadnja dva dana otkako mu je otkriveno da i on ima koronu, te da se trenutno nalazi još uvijek u bolničkoj sobi, kojoj pristup imaju samo doktori i medicinske sestre. Sa njim se u istoj prostoriji nalaze još dvije osobe sa istim rezultatima.

Đorđe je izjavio da mu ipak od svega najviše nedostaje boravak u kozmetičkim salonima i treninzi. On je čak izjavio da će prvom prilikom, čim krenu da rade, rezervisati termin u salonu kako bi što prije popravio svoj vanjski izgled.

On također ističe da mu je zdrav život mnogo pomogao u borbi protiv ovog virusa, te da bi sigurno dosta gore prošao da nije bilo tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money