Home / Zanimljivosti / Doktor Nestorović Se Oglasio: Ovo Je Jedini Razlog Zašto Italijani Umiru Od Korona Virusa, A Srbima Virus Ništa Ne Može, Jedna Stvar Je Ključna

Doktor Nestorović Se Oglasio: Ovo Je Jedini Razlog Zašto Italijani Umiru Od Korona Virusa, A Srbima Virus Ništa Ne Može, Jedna Stvar Je Ključna

Italija , poslije Kine je država koja ima najveći broj umrlih u zadnja dva mjeseca , a tim povodom je odgođeno i kompletno italijansko prvenstvo do sredine aprila 2020 godine. Glavni uzrok ovolikog broja umrlih osoba u ovoj državi , su slabi italijanski geni , i jako loša opremljenost bolnica.

 

Doktor Nestorović je u posljednjih deset dana postao glavna ličnost za sva pitanja kada je riječ o korona virusu. Inače kako je moćna srpska genetika glavni uzrčnik zašto korona ne može da naudi Srbima. Ubjeđen je da je u Srbiji bilo zaraženih ovim virusom , prije nego su ljudi čuli za njega , i prije nego su izašli testovi za ovaj slučaj.

Gripa , kao gripa , prođe sama od sebe , jednostavno tu nema šta da se doda. U Italiji je u nepunih mjesec dana , zabilježeno skoro 400 umrlih. Kada se pogleda malo arhiva , vidjet će se da je otprilike prije stotinjak godina od obične španske groznice umiralo 7% više Italijana , u prosjeku od ostatka svijeta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money