Home / Magazin / DJEVOJKA U VJENČANICI ULETJELA KOD DEČKA NA POSAO, ZA NJOM JURILI KUMA I MATIČAR: HIT SNIMAK, ovako je on reagovao

DJEVOJKA U VJENČANICI ULETJELA KOD DEČKA NA POSAO, ZA NJOM JURILI KUMA I MATIČAR: HIT SNIMAK, ovako je on reagovao

Vjerovatno umorna od toga da njen izabranik stalno odlaže vjenčanje, jedna djeovjka je u vjenčanici, sa sveštenikom i kumom doslovno došla po svog momka na njegov posao, i to u robu kuću, spremna da se tu i uda, na licu mjesta. Jedan od kupaca snimio je ove neobične mladence u Targetu u Las Vegasu. Djevojka je nosila vjenčanicu i bijelu masku, a za njom su išli u fulu sređena kuma i sveštenik koji je djelovao kao da će svakog momenta da blagoslovi ovu bračnu zajednicu. Mladoženja je sa druge strane u svojoj radnoj uniformi slagao majice dok mu je njegova vjerenica govorila:

” Zaprosio si me prije dvije godine i sada je vrijeme da to uradimo ili raskinemo. Vjenčat ćemo se ovoga trenutka ili ćemo da raskinemo.” Nakon toga se okrenula i ugledala kameru. “Ćao ljudi, samo ga tjeram da se konačno skrasi” rekla je ona. Sve što je natjerani mladoženja uspio da izogovori jeste “Zar me niko nije mogao obavjestiti prvo o ovome?” Ostatak teksta možete da pročitate ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money