Home / Showbizz / Darko Lazić Krije Polusestru, Neće Ni Da Čuje Za Nju: Lijepa Je Kao San, Duga Crna Kosa, Njegov Otac Se Oglasio Povodom Ovoga I Sve Priznao

Darko Lazić Krije Polusestru, Neće Ni Da Čuje Za Nju: Lijepa Je Kao San, Duga Crna Kosa, Njegov Otac Se Oglasio Povodom Ovoga I Sve Priznao

Pjevač Darko Lzić , već nekoliko godina skriva da ima polusestru  koja je dvije godine od njega starija. Naime , prema medijskim izvještajima Darko ne priznaje da je dvadesetčetverogodišnja Gordana , kći oca Milana , a sada je tvrdio da ga je pobijedila.

 

-S Milanom se druži već tri godine. Živjela je u Brestaču , a dijelile su je četiri kuće. Kada je zatrudnjela , njegova majka im nije dopustila da se vjenčaju , a on je napustio u četvrtom mjesecu trudnoće –prisjeća se Jasmina i dodaje da je , kad sam rodila , milans amo jednom nazvao da pita kako su , a on nikada nije odgovorio. Šest mjeseci je sama odgajala Gocu , a onda se udala za dobrog čovjeka koji ju je pazio kao svoje dijete. Sa njim ima i sina i kćer.

Goca je nekoliko puta telefonom razgovarala sa Darkom , ali su oni izgbili kontakt. Kada ode u njihovo naselje samo spusti glavu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money