Home / Showbizz / Darija Kisić Tepavčević Je Prava Bomba Od Doktorice – Prije 2 Godine Je Gostovala Kod Dee I Sarape, Evo Kako Je Tad Izgledala, Prava Bomba

Darija Kisić Tepavčević Je Prava Bomba Od Doktorice – Prije 2 Godine Je Gostovala Kod Dee I Sarape, Evo Kako Je Tad Izgledala, Prava Bomba

Doktorica Darija Kisić Tepavčević je epidemiolog i zamjenica direktora Instituta za javno zdravlje „Dr Milan Jovanovič Batut“ , i na medicinskom fakultetu je vandredan profesor. Kuda god da se ova doktorica pojavi , mnogi ostanu oduševljeni zbog njene pojave i izgleda.

 

Doktorica Darija je čest gost na malim ekranima , zbog pandemije korona virusa. Ona je prava bomba od žene , i mnogi je rado gledaju kada se pojavi u bilo kojoj emisiji. Fatalna i zanosna plavuša koja sve s nogu obara.

Zanimljivo je i to što naši građani uživaju u slušanju ove prelijepe doktorice , raduju se svakom njenom nastupu jer je mila i pametna , lijepa i brižna. Mnogi ističu da je njen suprug itekako sretan i ponosan što kraj sebe ima ovakvu ženu. Nama sigurno treba više ovako lijepih i pametnih žena , i to je činjenica jer se odmah povećava gledanost TV programa. U nastavku pogledajte kako ona izgleda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money