Home / Showbizz / CECA BI DALA BOGATSTVO DA NESTANU OVE SLIKE TRUDNE BOGDANE, NI VELJKO NIJE ZNAO ŠTA JE OŽENIO! Pogledajte kako je izgledala prije operacija

CECA BI DALA BOGATSTVO DA NESTANU OVE SLIKE TRUDNE BOGDANE, NI VELJKO NIJE ZNAO ŠTA JE OŽENIO! Pogledajte kako je izgledala prije operacija

Poznato je da srpska folk pjevačica , Svetlana Ceca Ražnatović , ima dvoje djece , sin Veljka i kćerku Anastasiju. Radi popularnosti Cece , ik njena djeca su medijski popraćena. Kćerka Anastasija , je krenula stopama svoje majke , pa se upustila u pjevačke vode.

 

Za razliku od Anastasije , Veljko nije krenuo majčinim stopama. On se naime , počeo profesionalno baviti boksom. Kao što je slučaj kod njegove sestre , i njemu karijera ide uspješno , za sada nema niti jedan poraz.

Prošle godine , u novembru , Veljko se oženio sa svojom izabranicom Bogdanom Rodić , koja se u mladosti bavila košarkom , i igrala je za omladinske selekcije Srbije. Svadba im je bila ogromna , a jedno vrijeme je bila i na trendingu na You Tube. O Bogdaninom životu se poprilično malo zna. Osim što je bila jako uspješna na košarkaškom polju , imala je dvije teže povrede tokom karijere. Pogledajte fotografiju Bogdane , dok nije uradila estetske korekcije na svom licu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money