Home / Showbizz / Bosanska Paris Hilton raširila bade mantil a ispod njega ništa nema – u prvi plan grudi ispale, a muškarci se preznojavali

Bosanska Paris Hilton raširila bade mantil a ispod njega ništa nema – u prvi plan grudi ispale, a muškarci se preznojavali

Danas vrlo popularna profesija pod nazivom influeseri uzela je velikog maha na svim društvenim mrežama. Naime , influeseri su ljudi koji svou svakodnevnicu odnoano cijeli svoj život dijeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Naime , oni dijele videe i blogove u kojima objašnjavaju kako se na lak način može zaraditi nešto novca.

 

Hana Hadžiavdagić Tabaković je jedna od najpoznatijih bosanskohercegovačkih influenserica, koja s vremena na vrijeme bude na rubu erotike pa takve postove dijeli na društvenim mrežama , koji su većinom provokativni, a Hana često prelazi sve granice. Tako je Hana ovaj put objavila fotografiju kojom je zagrijala atmosferu na društvenim mrežama.

 

Hana je pozirala u otvorenom ogrtaču a ispod nije imala grudnjak pa su joj gole grudi bile u prvom planu. Hana je spustila jednu nogu , a na glavi ima ručnik i sunčane naočale. Hana je dodatno zagolicala maštu pratitelja kada je napisala da u ovom  izdanju čeka svog supruga. Hana je kao opis fotografije napisala:

„ Danas sam opet najljepša i osjećam se sexi. Čekam muža puža da dođe s posla“.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money