Home / Showbizz / Bivša Ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana, Objavila Intimnu Fotku Sa Pjevačem Kad Je Bila U Sedmom Mjesecu Trudnoće – Status Koji Je Stavila Mnogo Toga Objašnjava

Bivša Ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana, Objavila Intimnu Fotku Sa Pjevačem Kad Je Bila U Sedmom Mjesecu Trudnoće – Status Koji Je Stavila Mnogo Toga Objašnjava

Poznati pjevač Miroslav Ilić je veoma kontravezna ličnost , koja iza sebe ima zaista veliki broj hitova , ali i mračnu prošlost. Naime , pominje se kako je Miroslav napravio vanbračno dijete Miri , kojeg ne želi priznati i za kojeg tvrdi da nije njegovo.

 

Miroslav Ilić , osim vanbračnog sina ima i kćerku Mariju , koju je dobio u braku. Nju rijetko viđamo u javnosti , osim , kada se pojavi na koncertu svog oca. Njegova kćerka Marija se udala za Dragana Šutanovca , a s njim je i dobila sinove Strahinju i Petra.

Međutim mnogi su primjetili jednu sličnost , a to je da Marija , odnosno kćerka Miroslava Ilića mnogo podsjeća na svoju majku Gordanu. Naime , Miroslav je svoju karijeru započeo davne 1962 godine , a publika mu je dala naziv Slavulj iz Mrčaljevca , a u milionskim tiražima se prodalo sve što je snimio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money