Home / Zanimljivosti / Bila Sam Porodična Žena Sve Dok Nisam Otišla Na Svoju Prvu Masažu: Sve Bi Bilo U Redu Da Umjesto Moje Maserke Nije Došao On

Bila Sam Porodična Žena Sve Dok Nisam Otišla Na Svoju Prvu Masažu: Sve Bi Bilo U Redu Da Umjesto Moje Maserke Nije Došao On

Imam 45 godina , i živim sasvi jedan porodičan život , odnosno , da sada budem preciznija , živjela sam tako nekada. Naime , imam dvoje djece , i moj suprug radi po cijeli dan , tako da ga ne viđam previše. Ono što ga vidim par sati kad dođe kući s psla to je sve , on ode spavati pošto sutra mora ponovo ispočetka.

 

Nakon što sam shvatila da sam zapela u kolo koje nigdje ne vodi , u kući sjedim po cijeli dan , odlučila sam da krenem na anticelulitnu masažu , koju mi je kona preporučila. Tako sam ja sebi zakazala termin , a moje je bilo samo da se pojavim u salonu.

Kada bum , veliko iznenađenje. Maserka koja me trebala masirati je zapravo muškarac. Nemate pojma koliko sam stidna i koliko mi je bilo nezgodno skinuti se pred njim. Nekako sam to sve pregurala i legla na sto za masažu. Smijali smo se , postalo je jako zabavno. Maser je bio jako mlad. U jednom trenutku mi je udijelio kompliment. Kada sam došla kući već mi je poslao zahtjev na Fb. Na masažu idem već puna tri mjeseca i da budem iskrena nikada mi ljepše nije bilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money