Home / Showbizz / Bila Je Slatka Djevojčica U Zvezdama Granda, Sad Se Istetovirala Zbog Vjerenika – Čekajte Samo Da Vidite Šta Piše, Kakve Slike Tek Objavljuje

Bila Je Slatka Djevojčica U Zvezdama Granda, Sad Se Istetovirala Zbog Vjerenika – Čekajte Samo Da Vidite Šta Piše, Kakve Slike Tek Objavljuje

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda , Ajša Kapetanović , sve je iznenadila kada se pojavila u Grandovoj emisiji na snimanju. Njena nova tetovaža se nazirala iz dubokog izreza na haljini , a ona je pred kamerama Granda priznala da je prvi put da šara po svom tijelu.

 

Rekla je Ajša da je to jedina tetovaža te da će na njoj i ostati , kroz osmijeh je naglasila.

„Sve dok te bude imalo , ja se ne plašim nimalo“ , piše na njenom tijelu , a to je pozati stih Dine Merlina , kazala je Ajša Kapetanović.

Upravo je ona na jednom od svojih izlazaka sa svojim sadašnjim vjerenikom išla na koncert Dine Merlina , baš kada je taj album izašao. Njima je ta pjesma radi toga posebna. A kako je Ajša Kapetanović nekada izgledala u Zvezdama Granda pogledajte sami. Ajša je inače bila takmičarka u Zvezdama Granda kada je imala samo 13 godina , a tada je završila na visokoj trećoj poziciji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money