Home / Magazin / Babica Nam Je Rekla Da Je Naša Beba AB Krvna Grupa, Ja Sam Se Još I Našalio Na To – Svi Su Me Čudno Pogledali, Posunjao Sam Kako Je Beba Zamijenjan, Srušio Se Cijeli Moj Svijet

Babica Nam Je Rekla Da Je Naša Beba AB Krvna Grupa, Ja Sam Se Još I Našalio Na To – Svi Su Me Čudno Pogledali, Posunjao Sam Kako Je Beba Zamijenjan, Srušio Se Cijeli Moj Svijet

Jedan od najsretnijih trenutaka u životu svake porodice je svakako rođenje djeteta , ali ponekad neke stvari bacaju sjenu na tako lijep događaj. Ova priča koja nam dolazi iz Beograda je pravi testament kako rođenje djeteta može nečiji život okrenuti naopačke , ali ne po dobrom kako to inače biva.

 

Ovaj muškarac je odlučio da svoju priču podijeli na društvenim mrežama. Naime , on i njegova supruga su bili pomalo iznenađeni kada im je mediinska sestra rekla da njihovo novorođen dijte ima krvnu krubu AB. Njima je to bilo jako čudno , budući da je on nulta , a njegova supruga A grupa.

Kada je saopštio ovo doktoru , on im je rekao da moraju provjeriti , te da će uzeti krv od njega i njegove supruge. Prvo što im je kroz glavu prošlo je to da je dijete zamijenjeno. Na kraju je saznao groznu istinu , a to je da je dijete samo od njegove žene , nije njegovo. U to trenutku je njegova supruga počea plakati , vikati i zavijati. Njemu je cijeli svijet bio srušen. Od vjenčanja je samo čekao ovaj trenutak  , i onda ga zadesi strašna sudbina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by keepvid themefull earn money